Lørdag, 12. november 2016 - af af Helle Skram de Fries

Vild med dans: Sådan reagerede Thomas Buttenschøn på nederlaget

Thomas Buttenschøn
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Thomas Buttenschøn kunne ikke skjule sin umiddelbare skuffelse over at være ude af konkurrencen, men ville gerne deltage igen, hvis han kunne, fortalte han bagefter.

- Jeg er da skuffet lige nu, men det har været vild dejligt at være med i ”Vild med dans”, fortalte sangeren Thomas Buttenschøn til BILLED-BLADET umiddelbart efter, han og dansepartneren, Mie Moltke, havde tabt omdansen i Vild med dans program 10, fredag 11. november, til Laura Bach og Michael Olesen.

LÆS OGSÅ: Thomas Buttenschøn sender kærlig hilsen til afdød mor

- Jeg har fået en masse skønne oplevelser og venskaber. Hvis man måtte, kunne jeg godt gøre det igen. Det er fantastisk at lære at bruge sin krop til at udtrykke følelser, fortalte den charmerende sanger med et stort smil. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Mie Moltke stolt af Thomas Buttenschøn

Hans dansepartner, Mie Martha Moltke, var både skuffet og stolt.

- Det er vildt, hvad Thomas har præsteret, og jeg er mega stolt af ham. Lige når man står der i kvartfinalen, vil man sindssygt gerne have noget mere. Men det er okay, og flot vi nåede så langt.

Glæde trods skuffelse

Bag den umiddelbare skuffelse formåede Mie Martha Moltke trods alt at glæde sig.

- Jeg har fået lov til at lære en skønt menneske at kende, og det er jeg meget taknemmelig for. Og så fik jeg mit første 10-tal i de 11 sæsoner, jeg har været med. Tak for det!, lød det fra en smilende Mie Martha Moltke.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden