3. nov. 2017
Af Majken Munk

VILD MED DANS: Sarah Grünewald i skøn fjerpragt

Sarah Grünewald
Sarah Grünewald
Foto: Hanne Juul
Designeren bag Sarah Grünewalds ”Vild med dans”-kjole Rikke Gudnitz har skabt en moderne og tidløs kjole med både fjermønster og håndfarvede fjer på.

Det er en evigt tilbagevendende fornøjelse at afvente ”Vild med dans”-værten Sarah Grünewalds prægtige kjoler, og denne fredag skuffer hun og designeren Rikke Gudnitz så absolut ikke.

En fjer på

Det er Rikke Gudnitz’ anden kjole i denne 14. sæson af ”Vild med dans”. Sidst var det en mørk og dramatisk kjole med flammemønster, denne gang er det en lys og let kreation.

- Kjolen er en grå/grøn kjole i silke crepe og chiffon med applikerede paillet og perler formet som fjer. Ydermere er der håndfarvede fjer der er påsat i skørtet så det følger fjermønstret, fortæller designeren.

Ydermere er der i taljen draperet silkechiffon, som bindes bagpå og udgør slæbet på den fantastiske kjole.

Inspireret af stoffet

Sidste gang Rikke Gudnitz designede en kjole var det materialet ideen udsprang fra, og det er også materialet, som er inspirationen bag designet.

- Da jeg fandt stoffet i London førte det mig hen til 20’ernes fantastiske fester. Dog havde jeg mere lyst til at lave en mere moderne udgave, og derfor blev snittet mere enkelt, hvor materialet taler for sig selv, fortæller hun.

https://imgix.billedbladet.dk/_hjp1594_2.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: