Fredag, 6. november 2020 - af Helle Skram de Fries

Vild med dans-stjerne efter corona-chok: Så ærgerligt vi ikke kan danse

Janus Bakrawi og Karina Frimodt. 
Janus Bakrawi og Karina Frimodt. 
Foto: Hanne Juul
Den 45-årige skuespiller Janus Bakrawi er superked af, at han og Karina Frimodt ikke kan være med fredag 6. november.
Da både Karina Frimodt og Silas Holst i forbindelse med ”Dirty Dancing – The Musical” har været i kontakt med en corona-smittet kan de ikke deltage i ”Vild med dans” fredag 6. november.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  Både de og deres dansepartnere, Janus Bakrawi og Nukâka Coster-Waldau, er i isollation og deltager ikke i fredagens program, der afvikles uden at tælle med i konkurrencen.  
 

Vil nødig smitte

- Jeg er da vildt ærgerligt over, at Karina og jeg ikke skal vise den quickstep, vi har arbejdet så hårdt med, lyder det fra Janus Bakrawi, da BILLED-BLADET fanger ham på mobilen. Men jeg er selvfølgelig først og fremmest glad for, at der bliver taget hånd om det. Jeg ville jo nødig være skyld i at sprede corona-smitte. Så godt det bliver håndteret så professionelt.  
 

Krydser fingre

- Nu krydser jeg bare fingre og håber, vi alle sammen bliver testet negative, så vi kan danse igen næste fredag. Det værste scenarie er jo, at ”Vild med dans” ikke kan gennemføres. Det håber jeg for alt i verden ikke sker.   Om alt går vel, kan Janus Bakrawi og Karina Frimodt træne igen på mandag.  
Foto: Hanne Juul
 
  Og det samme kommer forhåbentlig til at gælde for Nukâka Coster Waldau og Silas Holst.   
Foto: Hanne Juul
 

Glæder sig til ønskedans

- Vi for alvor i gang med vores ønskedans – som er moderne – og det er en dans, jeg har glædet mig helt vildt til at danse, afslører Janus Bakrawi. Lige nu er jeg selvfølgelig ked af, at vi ikke skal danse quickstep, men jeg har fuld forståelse for situationen. Det skal tages meget alvorligt.    

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden