16. jan. 2021
Af Helle Skram de Fries

Vild med dans-stjerne hygger med sine tre guldklumper

Morten Kjeldgaard.
Morten Kjeldgaard.
Foto: Hanne Juul
35-årige Morten Kjeldgaard havde en skøn og udfordrende dag med sine tre små yndlingsmennesker.
”Skal tilbringe hele dagen med mine tre guldklumper i Vedbæk. Liva, Flora og Oliver. Det bliver så kæmpe hyggeligt at tilbringe tid med dem.” Sådan jublede ”Vild med dans”-stjernen Morten Kjeldgaard på Instagram, da han forleden var på vej for at passe bedsteveninde Charlottes tre børn.
Det blev da også kæmpe hyggeligt at passe de tre guldklumper, Liva på ni, Flora på seks og lille Oliver på bare to år.
https://imgix.billedbladet.dk/morten_k_ny.jpg
Foto: Privat

Kæmpe respekt til forældre

De betyder alle rigtig meget for Morten Kjeldgaard, der endnu ikke selv har børn. Det blev dog også en udfordrende dag, fordi de to piger skulle have online-undervisning. ”Kæmpe respekt til alle jer forældre, der i denne lockdown, skal arbejde hjemme og samtidig passe jeres børn, og sørge for de er online til diverse undervisninger”, skriver Morten Kjeldgaard på sin Instagram,.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_1_passe_boern.jpg
Foto: Privat
”Og hjælpe dem med regnestykker og spørgsmål om nordisk mytologi. Der var da et par ting jeg ikke lige vidste. Kæmpe hyggeligt, men man skal da lige holde tungen lige i munden”, tilføjer han.

Stille på arbejdsfronten

Mens kæresten, Frederik Haun, har rigeligt at lave som ejendomsmægler, er der lidt mere stille på Morten Kjeldgaards arbejdsområde som danser og musicalskuespiller.
https://imgix.billedbladet.dk/kh_first_man065_1.jpg
Foto: Krestine Havemann
Men Morten Kjeldgaards online danse-motion på boon.tv/move-fit, kører stadig. - Og det kører heldigvis rigtig godt. - Der er jo mange, der har behov for at få rørt sig i den her tid, fortæller Morten Kjeldgaard. BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe tekst og fotos fra Morten Kjeldgaards Instagram.

Læs mere om: