Vild med dans-stjerne isoleret med sin datter

Karina Frimodt.

Karina Frimodt.

Foto: Hanne Juul
Efter smitterisiko Karina Frimodt har isoleret sig i lejlighed sammen med datteren Mathilde.
I forbindelse med ”Dirty Dancing – The Musical” i Aarhus, hvor Karina Frimodt har rollen som danselærerinden Penny,  har den 42-årige danser været tæt på en corona-smittet.
 
Foto: Martin Høien
 
Derfor kan hun og dansepartneren, skuespiller Janus Bakrawi, ikke være med i ”Vild med dans” program seks fredag 6. november.
 
Foto: Hanne Juul
 
- Jeg er isoleret i en lejlighed på Østerbro sammen med min datter Mathilde, fortæller Karina Frimodt til BILLED-BLADET.
 

Datteren med i bilen

- Mathilde var med mig i bilen til Aarhus onsdag. Da vi fik beskeden om aflyste forestillinger på grund af en corona-smittet, kørte vi tilbage til København. Det gav ingen mening at sende Mathilde hjem til Kasper og James. Forklarer Karina, der er forlovet med Kasper Lentz, som hun har sønnen James på seks år sammen med.
 
Datteren Mathilde på 13, har Karina fra et tidligere forhold.
 
 
Fotoet herunder er fra 2017.
 
Foto: Martin Høien
 
- Mathilde og jeg er isoleret i en hotel-lejlighed, jeg selv har skaffet. Her er både komfur og køleskab, og Kasper har købt ind til os.
 

Vildt ked af det

- Jeg er da vildt ked af, Janus og jeg ikke skal danse vores quickstep. Men det er godt, der bliver taget hånd om den alvorlige situation. Jeg regner med at få svar på min seneste corona-test lørdag 7. november og håber selvfølgelig, den er negativ.

 

Tid til at være mor

Isolationstiden i lejligheden får Karina nemt til at gå.
 
Jeg laver lektier med Mathilde. Vi øver matematik. Nu har jeg tid til at være den mor, jeg ikke har haft tid til at være de sidste måneder. Jeg får også ryddet op i en masse mails fra min danseskole. Pludselig har jeg jo tid nok.
 

Glæder sig til træning

Karina Frimodt glæder sig dog til igen at kunne træne med sin dansepartner – og komme hjem til resten af familien.
 
- Men det er dejligt, de ikke har stoppet ”Vild med dans”, så håber jeg bare, vi snart er på gulvet igen alle sammen.
 
Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden