18. jul. 2020
Af Helle Skram de Fries

Vild med dans-stjerne lærte statsministeren at danse brudevals

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20190828_hjp2833_2.jpg
Foto: Hanne Juul
Mette Frederiksen og Bo Tengberg imponerede dansedommer Jens Werner.
Det var midt i hans ferie, men ”Vild med dans”-dommer Jens Werner sagde alligevel ja, da statsministeren ringede og spurgte, om han ville lære hende og hendes kommende ægtemand brudevalsen.
- Sådan en opgave får man jo ikke igen, forklarer Jens Werner til BILLED-BLADET. Det var fem dage før deres Mette Frederiksen og Bo Tengbergs bryllup onsdag 15. juli.

Mette overgav sig

- Så vi havde kun den ene lektion, men det var en fornøjelse. - De fangede hurtigt trinnene. Bo havde en god timing, og Mette overgav sig hurtigt til at lade ham føre. Da statsministerparret forlod Jens Werners dansestudie var brudevalse-læreren helt tryg. - Hos nogle par tænker man,” ja ja, det må gå, som det kan”. Men jeg er sikker på, at Mette Frederiksen og Bo Tengberg har danset en flot brudevals.

Det var noget særligt

Selvom 55-årige Jens Werner tidligere har undervist både kongelige og sportsstjerner, erkender han, at det var noget særligt at instruere statsministerparret. - Hold da op, det er jo faktisk selveste statsministeren, tænkte han, da Mette Frederiksen ankom med partner og livvagter. - Men både Mette og hendes partner Bo var så søde – og tydeligvis meget, meget glade for hinanden.
https://imgix.billedbladet.dk/21_mette_frederiksen_og_bo_tengbergs_bryllup_1sl5538-1.jpg
Foto: Søren Lamberth

Et stort 10-tal

- Så ja, det var en stor fornøjelse at lære dem at danse en flot brudevals, lyder det fra Jens Werner. Havde han skulle give karakter var det uden tvivl blevet et stort 10-tal.
https://imgix.billedbladet.dk/20191108_hjp3700-1_2.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: