8. jul. 2020
Af Helle Skram de Fries

Vild med dans-stjerne lettet: Frikendt for brystcancer

Karina Frimodt.
Karina Frimodt.
Foto: Hanne Juul
41-årige Karina Frimodt er stadig meget nervøs, når hun er til kontrol efter sit brystcancer-forløb.
”Vild med dans”-stjernen Karina Frimodt har lige været det igennem igen. Den årlige kontrol, der skal tjekke, om canceren er vendt tilbage.
- Jeg er lige nervøs hver gang. Sidst, jeg blev opereret, var i januar 2016. - Jeg er jo glad for, at der bliver holdt øje med det, men jeg vænner mig aldrig til det, fortæller den populære danser til BILLED-BLADET.

Mærkede knuden

Det var tilbage i 2015 – midt under ”Vild med dans”, hvor Karina Frimodt dansede med John Faxe Jensen, hun mærkede knuden i brystet.
https://imgix.billedbladet.dk/bb-55313-1.jpg
Foto: Hanne Juul
Efter to operationer og en rekonstruktion af det ene bryst, var hun færdigbehandlet og går nu årligt til kontrol. Mandag 6. juli var det tid til kontrol. BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe fotos og tekst fra Karina Frimodts Instagramprofil.

Hjertebanken og kvalme

"Den tid på året, hvor der nok er størst hjertebanken, koldsved, kvalme og fingrer der ryster. Det årlige tjek og de lange minutter i venterummet!”, skriver danseren til dette billede.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_frimodt.jpg
Foto: Privat
Kontrollen for nylig viste heldigvis, at alt er godt. ”Så blev det en god mandag alligevel. Faktisk ligeså lettet og glad som det antal regndryp, der er faldet i dag. Kontrol overstået”, står der ved dette foto taget senere samme dag.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_frimodt_2.jpg
Foto: Privat
- Jeg er så glad, lettet og taknemmelig. Når jeg sidder og venter på svaret, bliver jeg simpelthen fysisk dårlig. Men der var intet, så jeg er lykkelig, fortæller Karina Frimodt. - Man tænker jo mange tanker – især når man har børn.

Mor til to

Karina Frimodt er mor til James på seks og Mathilde på 13 og danner par med Kasper Lentz. Med den glade melding kan hun nu koncentrere sig om sin danseskole.
- Der er ferielukket nu, men vi åbner lidt tidligere i år – nemlig 3. august.

Sommerferie hjemme

- Vi holder bare sommerferie herhjemme og tager måske en tur til Jylland med børnene, lyder det fra en glad Karina Frimodt.

Læs mere om: