Tirsdag, 8. december 2020 - af Helle Skram de Fries

Vild med dans-stjerne skal holde jul i isolation

Asta Björk
Asta Björk.
Foto: Hanne Juul
22-årige Asta Björk får en anderledes jul i Island

- Jeg har ikke noget familie i Danmark, så jeg rejser til Island, fortalte ”Vild med dans”-stjernen Asta Björk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun var i dansestudiet for at heppe på sine ”Vild med dans”-venner, efter hun selv er gået ud af konkurrencen sammen med dansepartneren Morten ”Faustix” Olsen.

Foto: Hanne Juul
 

Jul med mor

Asta Björk kommer fra Island, så her skal hun holde jul – blandt andet med sin mor.   - Når man kommer til Island, skal man være i isolation i fem dage, forklarer Asta Björk.   Hun glæder sig til at fejre islandsk jul.  

Ingen flæskesteg

- Her spiser man ikke flæskesteg, men typisk and og/eller hamburgerryg med samme tilbehør som i Danmark. Brune kartofler og alt det, der ellers hører til.

Flytter i ny lejlighed

Kæresten Jonass Jannec Jensen holder jul med sin familie.   Efter jul og nytår glæder kæresteparret sig til at flytte ind i den 2-værelses lejlighed, som Asta Björk netop har købt.   Billed-Bladet har tilladelse til at vise det søde private instagramfoto.  
Foto: Privat
  Lejligheden ligger i Kokkedal, og Asta Björk overtager den 1. februar.  
 

Nyt badeværelse

Så skal Jonass og hans far i gang med at lave nyt badeværelse.   - Og jeg skal ud at shoppe ting til lejligheden og indrette den. Det glæder jeg mig helt vildt til. Jeg har et halvt år, inden jeg starter på medicinstudiet på Københavns Universitet.    

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden