Tirsdag, 26. september 2017 - af Majken Munk

Vild med dans-stjerne som tegneseriehelt

Julia Sofia Aastrup
Julia Sofia Aastrup
Foto: Hanne Juul
Youtuberen Julia Sofia Aastrup har afprøvet helt nye udfordringer både på "Vild med dans"-gulvet, men også nu som tegneseriehelt i Cartoon Network-serien "Powerpuff Pigerne".

Julia Sofia Aastrup har efterhånden charmeret de fleste seere, når hun sammen partneren Frederik Nonnemann indgår i gruppen af Danmarks modigste dansere de seneste fredage i ”Vild med dans”. 

Frederik Nonnemann, Julia Sofia Aastrup
Frederik Nonnemann, Julia Sofia Aastrup
Foto: Lars H. Laursen

Men foruden at bruge sin tid på dansetrin, skal Julia Sofia Aastrup eller nærmere hendes stemme bruges til den nye superhelt Blis i tegneserien ”Powerpuff Pigerne”. 

Julia Sofia Aastrup er vokset op med serien

Tegnefilmen ”Powerpuff Pigerne” handler om de tre unge piger Blomst, Bobbel og Bellis, som er blevet skabt for at redde verden inden sengetid. 

Julia Sofia Aastrup kender tegnefilmen fra sin egen barndom. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Jeg elskede Powerpuff Pigerne som lille – og det gør jeg stadigvæk i dag! Det er sejt, at serien handler om tre – nu fire – super stærke piger. Blis er en karakter der er let at relatere til, og jeg havde det så sjovt med at indspille stemme til hende, fortæller youtuberen i en pressemeddelelse fra Carton Network, hvor serien bliver sendt. 

Blis
Blis
Foto: Cartoon Network

Fem afsnit

Julia Sofia Aastrups karakter Blis er pigernes forsvundne teenagesøster, som vender hjem til deres hjemby Townsville, fordi hun har opdaget, at hun har særlige superhelteevner, som hun skal lære at kontrollere. 

”Vild med dans”-stjernen medvirker i fem afsnit, som får premiere den 16. oktober på Cartoon Network. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden