15. sep. 2015
Af af Henrik Salling

Vild med dans-stjernen Mille Funk nummer to ved Miss Danmark

Mille Funk med sin krone og dansepartneren Rasmus Jarlov
Mille Funk med sin krone og dansepartneren Rasmus Jarlov.
Birger Storm / BILLED-BLADET
Mille Funk blev nummer to, da 30 finalister kæmpede om den eftertragtede titel Miss Danmark. Og hun havde god støtte fra en flok "Vild med dans"-kolleger.

I øjeblikket har danseren Mille Funk travlt med at svinge politikeren Rasmus Jarlov rundt på dansegulvet i "Vild med dans".

Men efter fredagens tv-premiere holdt parret pause med træningen. Mille Funk stillede nemlig op i Miss Danmark, som lørdag aften løb over podiet i Docken i Københavns nordlige kvarter.

https://imgix.billedbladet.dk/vmd-stoette.jpg
Birger Storm / BILLED-BLADET

Mille Funk fik "Vild med dans"-støtte

Fra sidelinien kiggede dansepartneren Rasmus Jarlov dog med, ligesom en lang række af andre "Vild med dans"-deltagere, som var der for at støtte op om Milles forsøg på at blive Danmarks repræsentant til Miss World, som foregår i Kina til december.

Foruden Rasmus Jarlov heppede også Thomas Evers Poulsen, Chris Christoffersen, Jenna Bagge, Patrick Berdino, Aslak Amtrup, Sami Darr, Patricia Tjørnelund og Frederik Nonnemann med fra tilskuerpladserne.

Desværre for Mille var end ikke opbakningen fra dansekollegerne nok til at bringe hende øverst på podiet.

Det blev til en flot andenplads og straks efter det stod klart, stod dansepartner Rasmus Jarlov naturligvis klar med et stort kram og tillykke.

- Jeg synes jo, hun er klart den flotteste, og bør vinde, sagde politikeren, som fra første række krydsede fingre for sin dansepartner.

- Vi har taget en pause fra træningen i dag. Men allerede i morgen søndag går det igen løs med træningen. Vi skal klare os bedre på fredag, end vi gjorde i første program, sagde Rasmus Jarlov, med henvisning til parrets delte sidsteplads under premiereprogrammet.

https://imgix.billedbladet.dk/vind-billetter_450.png

Læs mere om: