19. okt. 2017
Af af Helle Skram De Fries

Vild med dans-stjernen Morten Kjeldgaard: Iben Hjejle er super flittig

Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard
Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard
Foto: Martin Høien
Det er sjette gang Morten Kjeldgaard er med i ”Vild med dans”, men alligevel frygter han den slowfox, han og Iben Hjejle skal danse på fredag.

Morten Kjeldgaard er ikke i tvivl.

- Det er stadig super sjovt at være med i ”Vild med dans”. Og hvert år er det jo med en ny partner og derfor med nye spændende udfordringer.

Mega flittig

I år danner Morten Kjeldgaard dansepar med skuespiller Iben Hjejle.

- Iben er mega flittig, og hun vil det så meget. Hun gør sit bedste, men selv når det er rigtig godt, siger hun ”det kan blive bedre”, fortæller Morten Kjeldgaard til BILLED-BLADET.

En svær dans

På fredag skal parret danse standarddansen slowfox, og det bekymrer Morten Kjeldgaard lidt.

- Slowfox er den dans alle frygter. Den er super svær – bare grundtrinene er svære, og der er så mange regler og undtagelser fra de regler.

Morten Kjeldgaard smiler – og tilføjer:

- Vi skal nok få det på plads, men samtidig er det præcis på fredag, vi skal til at danse to danse – både vores slowfox og en holddans, som vi også lige skal lære.

”Vild med dans ”-stjernen er dog fuld af beundring over sin partner.

- Iben er blevet rigtig dygtig, og vi håber SÅ meget, vi går videre, så vi kan være med til den store "Knæk Cancer"-aften og danse på Det Kongelige Teater fredag den 27. oktober. Jeg har stået på den scene før – i forbindelse med et show til Reumert. Men at være med til en ”Vild med dans” aften på netop den scene- wauw!

https://imgix.billedbladet.dk/20171013_mho3929_copy.jpg
Foto: Martin Høien

Læs mere om: