28. okt. 2017
Af Majken Munk

Vild med dans-værter rørt til tårer: En overvældende og uforglemmelig aften

Sarah Grünewald og Claus Elming
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
For Sarah Grünewald og Claus Elming, der guidede seerne igennem ”Vild med dans Knæk Cancer”, var fredag aften i Det Kongelige Teater noget helt særligt.

Det er første gang i ”Vild med dans”-historien, at det populære underholdningsprogram bevæger sig ind i royale rammer. På den gamle scene i Det Kongelige Teater bød Sarah Grünewald og Claus Elming velkommen til en aften, der støtter et godt formål.

De rørende fortællinger og ikke mindst det flotte beløb på 23.366.998 kr., der blev samlet ind, har sat sine spor i de to værter.

Sarah Grünewald overvældet

Der var ingen tvivl om, at denne aften hvor ”Vild med dans” er med til at knække cancer var rørende for Sarah Grünewald. Efter showet var hun overvældet over oplevelsen.

- Det er enormt overvældende. Det er så overvældende at få lov til at være en del af en produktion, der samler penge ind til så godt et formål. Det var en storslået aften, som var overvældende og meget smuk, fortalte værtinden.

Flere gange i løbet af aftenen måtte Sarah Grünewald forsøge at holde tårerne tilbage. Heldigvis var der også plads til store smil og herlige grin blandt publikum, dommere og de to værter.

Claus Elming: En aften jeg aldrig glemmer

For Claus Elming var fredagen i Det Kongelige Teater også helt speciel, der også blevet ramt af de historiske rammer.

- Det er så vildt, at ”Vild med dans”, der kører på 14. Sæson, kan løfte det danseshow ind på Det Kongelige Teater og så få en fantastisk modtagelse af Danmark og indsamle over 20 millioner til Kræftens Bekæmpelse, fortalte en bevæget Claus Elming.

Og til trods for at Claus Elming efterhånden har prøvet lidt af hvert med ”Vild med dans” var fredagen i Det Kongelige Teater noget helt specielt.

- Det er min 12. Sæson, og der har været mange store øjeblikke, men den her aften, den glemmer jeg aldrig, lød det fra den garvede ”Vild med dans”-vært.

Læs mere om: