Vild med dans-værterne: Vi tager en tur til

Christiane Schaumburg Müller og Claus Elming

Christiane Schaumburg Müller og Claus Elming

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Christiane Schaumburg Müller og Claus Elming er med i ny omgang Vild med dans.

Allerede inden finalen ligger det fast, at der kommer endnu en sæson Vild med dans. Og TV 2 gentager succesen med Christiane Schaumburg-Müller og Claus Elming som værtspar.

- Christiane har gjort det suverænt, så hende slipper vi ikke frivilligt. Og Claus Elming er vi også super glade for, lyder det fra underholdningsredaktør Gitte Madsen.

Og de to værter er klar til en ny omgang på dansegulvet.

- Kommer der en ny sæson? Wauw! Så vil jeg være vært, understreger Christiane Schaumburg-Müller over for BILLED-BLADET.

Mens Claus Elming siger:

- Jeg tager gerne en sæson mere og gerne sammen med Christiane. Vi har en utrolig god kemi både på og uden for arbejdet.

Gitte Madsen plejer at holde kortene lidt tættere til kroppen, men i år kommer udmeldingen om den ottende sæson tidligt.

- Vild med dans er rigtig godt fjernsyn, og det er blevet en tradition hos danskerne at se showet. Desuden kan vi mærke en forøget interesse fra kendte, som tidligere har sagt nej til at deltage i programmet. Så vi er fortrøstningsfulde, når det gælder om at skaffe nye medvirkende, siger Gitte, der også har fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne.

- Vi oplever, at alle Vild med dans-deltagerne er ekstremt glade for at være med - også selv om vi jo følger dem tæt, når de hovedkulds kaster sig ud i noget helt nyt. Og at vi i år satte et loft for antallet af træningstimer, gjorde parrenes udvikling mere synlig - og sjovere at følge.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden