Fredag, 23. oktober 2020 - af Karina Didriksen

VILD MED DANS: Vickys hemmelige våben

Vicky Knudsen og Martin Parnov Reichardt.

Vicky Knudsen og Martin Parnov Reichardt.

Foto: Hanne Juul
Selv om Vicky Knudsen og partneren Martin Parnov Reichardt fik de laveste karakterer i program 3 af ”Vild med dans”, gik de alligevel videre. Og det er der måske en god grund til.

Det kom som noget af en overraskelse, da biologen Vicky Knudsen og partneren Martin Parnov Reichardt blev stemt direkte videre i program 3 af ”Vild med dans”, efter de havde fået aftenens laveste karakterer.

Men måske er der en god forklaring på, hvorfor parret fik så mange af seernes stemmer.

Den 34-årige dyreelsker, som er kendt fra TV 2’s ”1 døgn, 2 hold, 3 dyr”, havde nemlig medbragt et hemmeligt våben.

Opfordrede til at stemme på Vicky

Blandt publikum sad Vicky Knudsens gode ven Anders Hemmingsen, som er en kendt influencer med hele én million følgere på Instagram.

Hemmingsen havde medbragt en udstoppet ræv med mundbind på, og før afstemningen lavede han et opslag på Instagram, hvor han opfordrede sine følgere til at stemme på Vicky.

Han har tidligere støttet en række undertippede nydansere, blandt andre Umut Sakarya, som deltog i ”Vild med dans” sidste år.

Foto: Hanne Juul

Overrasket og overvældet

Vicky Knudsen var naturligvis glad for at gå videre i ”Vild med dans”, men hun var også berørt over at se Mille Funk og Kristian Bech stå overfor Sara Bro og Morten Kjeldgaard i omdansen.

- Jeg er meget overrasket og overvældet over, hvor mange der har stemt på os og har syntes, at der var en dejlig udstråling på trods af et dårligt dansetalent, lød det fra Vicky Knudsen efter showet.

- Men det var hårdt at se to par, som jeg holder meget af, og som danser vildt godt, stå overfor hinanden, tilføjede hun.

Læs den store reportage og se alle billederne fra program 3 af ”Vild med dans” i BILLED-BLADET, der udkom torsdag den 22. oktober.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden