14. sep. 2018
Af Christinna Braun

Vild med dans-vinder håber på at få danseglad Lars Christiansen hjem

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/roslynglars.jpg
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Christina Roslyng hepper selvfølgelig på sin mand Lars Christiansen i ”Vild med dans”, og hun glæder sig til at få en danseglad mand hjem.

Den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen deltager lige nu i årets ”Vild med dans”, og det glæder hans kone, den tidligere håndboldspiller Christina Roslyng, der var i studiet for at heppe sammen med parrets ældste søn Frederik, 12.

Christina Roslyng har nemlig selv deltaget i ”Vild med dans” i sæson 3, og dengang løb hun ligefrem med førstepladsen med dansepartneren Steen Lund.

Lars Christiansen danser aldrig

Christina Roslyng fortæller, at Lars ikke er den store danser, når de to er til fest sammen, hvilket godt kan ærgre hustruen.

- Lars danser aldrig. Han har jo ikke nogen rytmisk sans eller musikforståelse, så hvis det nogensinde skal være, at vi skal danse sammen, så er det jo nu, fortæller Christina Roslyng smilende.

Christina Roslyng vil danse med Lars

Christina Roslyng håber på, at ægtemandens deltagelse i ”Vild med dans” kan få ham til at kridte danseskoene lidt oftere i privaten.

- Lige efter jeg selv deltog i ”Vild med dans”, havde jeg helt vildt lyst til at danse. Det havde Lars ikke rigtigt på det tidspunkt, men det kan man jo håbe, han har nu, fortæller Christina Roslyng om ægtemanden Lars Christiansen.

Se alle årets par i galleriet herunder:

GALLERI: Vild med dans 2018 parrene

Læs mere om: