29. nov. 2017
Af af Helle Skram de Fries

Vild med dans-vinder Michael Olesen: Så meget har han tabt sig

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20170823_han8805_1.jpg
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Michael Olesen kan efter sin ”Vild med dans”-sejr konstatere, at han har tabt sig fem kilo, og de skal hurtigst muligt på igen.

Flere måneders intens træning sammen med skuespiller Sofie Lassen-Kahlke resulterede i en flot sejr i ”Vild med dans” for Michael Olesen.

Et sejrstrofæ tungere og fem kilo lettere

Han vandt sejrstrofæet, men tabte fem kilo undervejr.

- Jeg taber mig hver gang, men i år har det været ekstra meget. Der er røget fem kilo, og jeg har jo i forvejen ikke så mange kilo at give af, fortæller Michael Olesen til BILLED-BLADET.

De forsvundne kilo skal nu nok komme hurtigt på igen.

- Ja, julen er jo lige på trapperne, så det er ikke det store problem, mener den nykårede ”Vild med dans”-vinder, der skal fejre julen sammen med sin elskede, kæresten Joan Divine.

- Vi har holdt jul sammen de seneste fem år, og i år skal vi for første gang være hos min svigerfamilie i Jylland, fortæller Michael og tilføjer:

- Så er der sikkert godt med sovs til kartoflerne, så jeg give den bare gas. Jeg har også en sød tand, så der ryger nok også noget konfekt ned.

Michael Olesen har høj forbrænding

Michael Olesen har en høj forbrænding, så når han træner intenst, er det svært at holde vægten.

- Jeg kan simpelthen ikke nå at spise nok. Joan elsker mig heldigvis uanset, om jeg vejer fem kilo mere eller mindre, men de skal nok komme på igen, forsikrer den dygtige danser.

https://imgix.billedbladet.dk/20171124_lhl8741.jpg
Vild med dans vinderne anno 2017 Michael Olesen og Sofie Lassen-Kahlke
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET

Læs mere om: