Tirsdag, 3. november 2020 - af Helle Skram de Fries

Vild med dans-vinder: Så sejt at min dansekjole er med igen

Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard.
Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard.
Foto: Hanne Juul
Kjolen som tidligere vinder Sarah Mahfoud havde på i slowfox i 2016 er igen med i Vild med dans fredag 6. november.
- Det er megafedt!   Den i dag 31-årige bokser Sarah Mahfoud jubler, da BILLED-BLADET fortæller hende, at radioværten Sara Bro fredag 6. november danser i selvsamme kjole, som Sarah Mahfoud havde på til slowfox i 2016.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Foto: Hanne Juul
  Dansepartneren er også den samme. Nemlig Morten Kjeldgaard, som Sara Mahfoud vandt ”Vild med dans” sammen med.  
Foto: Hanne Juul

Bliver sjovt at se kjolen igen

- Nu skal jeg helt sikkert se ”Vild med dans” på fredag. Det bliver så sjovt at se den kjole igen. Det glæder jeg mig til. Sara og Morten er et godt par, lyder det rosende fra den tidligere ”Vild med dans”-vinder.  
 
Foto: Hanne Juul
 

Mange smukke kjoler

Sara Bro har fra starten meldt ud, at hun udelukkende danser i genbrugskjoler. Hun elsker at gå rundt i systuen og vælge ud blandt de mange smukke kjoler, der alle har deres egen ”Vild med dans”-historie.  

Den vil jeg danse i

- Vi er – lidt bevidst – gået udenom kjoler, der har været båret at mine tidligere dansepartnere, fortæller Morten Kjeldgaard. - Men da Sara så den her lyserøde kjole, udbrød hun straks: ”DEN, vil jeg gerne danse i”. Og det er så den kjole Sara Mahfoud havde på, da vi dansede slowfox.
   
Foto: Hanne Juul
  Fredag 6. november er det også netop slowfox, Sara Bro og Morten Kjeldgaard skal danse.   

Ida Corr synger live

- Og Ida Corr kommer og synger live til vores dans, fortæller Morten Kjeldgaard. Ida Corr skal synge sin version af Gnags-nummeret ”Når jeg bliver gammel”.  
 

Mange lighedspunkter

Da Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard dansede sammen i 2016, var sangeren Christoffer forbi og sang live til deres slowfox.   
Foto: Hanne Juul
 

Mange lighedspunkter

Så der er mange lighedspunkter. Sara Bro danser samme dans, i samme kjole, med samme dansepartner – og der bliver sunget live til dansen. Og måske gemmer der sig stadig et lille drys af vinderstøv i kjolestoffet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden