Vild med dans-vinder stiller op til byrådet

I 2006 vandt Steen Lund og Christina Roslyng \
I 2006 vandt Steen Lund og Christina Roslyng "Vild med dans".
Birger Storm
Steen Lund har tidligere vundet danseshowet sammen med Christina Roslyng, og nu stiller han op til valg i Odense for Venstre.

Vi kender Steen Lund fra TV 2s ”Vild med dans”, hvor han i 2006 dansede sig i finalen sammen med håndboldpigen Christina Roslyng. Men den 43-årige fynbo kan meget mere end at svinge hofterne på et dansegulv.

Han arbejder til daglig som salgsansvarlig på Lego Education, og han er også meget politisk interesseret. Derfor har Steen Lund nu valgt at stille op til byrådet i Odense for partiet Venstre.  

- Det hele er gået meget hurtigt, men ja, jeg stiller op for Venstre i Odense, og så vidt jeg har forstået, har jeg en forholdsvis god chance for at blive valgt ind på personlige stemmer, fortæller Steen Lund til tv2.dk.

Det var under ”Vild med dans”, at Odenseaneren for alvor blev inspireret til at kaste sig ud i det politiske arbejde.

- Jeg kom i snak med Kristian Jensen (tidligere skatteminister fra Venstre, red.), og vi begyndte at tale politik sammen. Senere talte jeg så sammen med Jane Jegind (medlem af byrådet i Odense for Venstre, red.), hvor jeg fandt ud af, at jeg gerne vil prøve kræfter med lokalpolitikken, fortæller han til tv2.dk

Til maj bliver det afgjort, hvilken plads på partiets liste Steen Lund får til næste valg.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden