Vildt forelsket: Mattias Hundebøls usædvanlige kærlighedsgave

Mattias Hundebøll og Marie Hundebøll Plum

Mattias Hundebøll og Marie Hundebøll Plum

Foto: Lars H. Laursen

Musikeren Mattias Hundebøll var heldig at finde kærligheden i et sommerhus, og det har han fejret med kærlighedssmykker.

Torsdag, 16. februar 2017 - af Juliane Olsen

Den 34-årige musiker og TV-vært Mattias Hundebølll fandt sin udkårne Marie Hundebøll Plum ved en efterfest i et sommerhus.

Det skete for tre et halvt år siden, at han tabte sit hjerte til den journaliststuderende Marie, og nu er de blevet til en familie.

- For 1306 dage siden stod jeg til en efterfest i et sommerhus sammen med en ubegribelig høj og smuk lyshåret pige, skriver Mattias Hundebøll på Instagram.

LÆS MERE: Se Mie Moltke og dansepartneren kæmpe med jive

Mattias Hundebøll blev solgt

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses to halssmykker, som nu er et minde om deres kærlighedshistories begyndelse.

Ægteparret har nemlig fået designet matchende halskæder hos Unspoiled Jewels med koordinaterne på den præcise geografiske placering af det sommerhus, hvor de blev forelskede.

Mattias Hundebøll understreger desuden, at det blandt andet var hans hustrus interesse for rockbandet Guns’n’Roses, der gjorde, at han blev solgt.

Ægteparret er blevet forældre

Musikeren slutter sin opdatering af med at skrive ”Jeg elsker dig” til hustruen, som nok også mindes den spirende kærlighed med glæde.

Siden er Mattias Hundebøll og Marie Hundebøll Plum blevet forældre til deres lille søn Carl-Egon.