4. dec. 2022
Af Majken Munk

Ville Puk Elgård være med i Stormester? Nu løfter hun sløret

Puk Elgård og Lasse Rimmer i Stormester
Puk Elgård og Lasse Rimmer i "Stormester"
Foto: Henrik Ohsten/ TV 2 og Jesper Sunesen
”Stormester” har efterhånden haft et væld af deltagere, men har Puk Elgård nogensinde fået buddet?

Puk Elgård har en lang karriere indenfor tv-branchen.

Hun har været vært på lidt af hvert, og siden hun blev freelancer for et år siden, har hun haft mulighed for at sige ja til alle mulige forskellige projekter.

Men er hun blevet spurgt, om hun ville være med i ”Stormester”?

Spurgt ofte

Puk Elgård er før blevet spurgt, om hun har lyst til at deltage i et hav af programmer.

Men det er først, siden hun sidste år blev freelancer, at tilbuddene om ensemble-programmer, hvor hun skal være deltager sammen med en række andre kendte, er væltet ind.

- Jeg bliver ofte spurgt. Det er meget nyt for mig ikke at være tilknyttet noget bestemt. Det er nyt for mig at kunne tjekke ind og ud af de der ting. Jeg skulle lige prøve, hvordan det var, fortæller Puk Elgård.

Stormester-tilbud

For tiden er Puk Elgård aktuel som en af deltagerne i ”De Uduelige” på Kanal 5. Programmet er fundet på af det samme produktionsselskab, der står bag ”Stormester”.

Derfor er det nærliggende at spørge, om det populære TV 2-program er næste skridt.

- Nej, jeg er aldrig blevet spurgt, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har fået at vide, de har en regel om, at man ikke må være ældre end Lasse Rimmer, fordi han er stormesteren. Det ved jeg ikke, om det er rigtigt, men det er der i hvert fald nogen, der har sagt til mig, at stormesteren skal være den ældste i ensemblet.

Rigtig sjovt

Hvis tilbuddet nu skulle manifestere sig, så er Puk Elgård frisk.

- Det er da klart, at det ville være sjovt. Jeg synes, ”Stormester” er rigtig sjovt. Nu må vi se. Jeg må indrømme, at jeg indtil videre ikke er blevet spurgt, så jeg kan sagtens sidde og sige, om jeg vil eller ikke vil, fordi når det ikke er på tale, er det jo egentlig lige meget.

Læs mere om: