1. nov. 2015
Af af Hanne Rask

Voice Junior: Isabel er en lykkelig vinder

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/voice_junior_3_3_8.jpg
Foto: Birger Storm
Det var en meget overrasket vinder og glad Isabel, der vandt børnenes sangkonkurrence.

Hun kunne næsten ikke forstå det, men den var god nok. Det var den 11-årige generte og søde Isabel fra Nykøbing Falster, der vandt årets udgave af "Voice Junior".

- Jeg havde bare ikke regnet med, det var mig, der skulle vinde. Det kunne jo have været os alle sammen, sagde Isabel, mens hun pustede ud efter sin vindersang og var tydeligt rystet.

Men glæden var stor, ikke mindst da familien kom på scenen med kram til datteren. Far Michael og mor Britt var stolte og rørte.

- Jamen det er så fantastisk. Vi har altså fældet nogle tårer. Det er så stort, og Joey Moe har været enestående undervejs. Det har været en stor oplevelse, sagde familien.

Sikke en fest

Det er otte uger siden, det hele startede, og det hele kulminerede altså i en flot finale, hvor både finalister, deres forældre og coaches havde en fest.

Og det var da også fantastiske præstationer de tre finalister, 12-årige Ella Marie fra Frederiksund, 13-årige Johanne fra Ålborg, og 11-årige Isabel formåede at levere på scenen. Men programmet har som bekendt kun én vinder, og ifølge seernes sms-stemmer, skulle det altså være Isabel. Hun blev coachet af Joey Moe, som dermed vandt for tredje sæson i træk.

Læs mere i BILLED-BLADET på torsdag.

Læs mere om: