Voice Junior-vindere skal synge for kronprinsesse Mary

Oh Land og Oliver Arndt de Thurah.

Oh Land og Oliver Arndt de Thurah.

Foto: Lars Aarø
Oh Land og Oliver, der vandt "Voice Junior" sidste år, skal i weekenden 2.-3. september sammen optræde i et stort vand-, musik- og lysshow på Randers Havn.

Oh Land og 13-årige Oliver Arndt de Thurah fra Aarhus sang duet og vandt "Voice Junior" på TV 2 sidste år.

Nu er de sammen igen på Randers Havn, hvor de i weekenden 2. og 3. september medvirker i det kæmpemæssige vand-, musik- og lysshow Watermusic.

Kronprinsesse Mary gæster Watermusic

Kronprinsesse Mary er med til premieren lørdag aften, når mørket har sænket sig, og de 12.000 billetter er for længst udsolgt. Over 600 - heraf et kor på 300 - er involveret i det syv millioner kroner dyre show, og det er Oh Land med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius, der har komponeret al musikken.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Hun skal desuden spille rollen som Havets Dronning, og det var også Oh Land, der fik Oliver med i forestillingen, hvor han spiller hendes søn.

- Ja, Oliver var min idé, og så blev han nærmest skrevet ind i handlingen. Vi skal synge den samme duet, som vi sang ved finalen i Voice Junior, fortæller Nanna, der til Watermusic har skrevet en dansk tekst til sangen "Love You Better".

Oh land kender alt til hjemve

Industrihavnen i Randers er omdannet til en kæmpe scene, hvor der både medvirker faldskærmsspringere, slæbebåde, luftakrobater og dansere, og lys skaber animationer på havnens bygninger.

Handlingen, der er lidt universel i forskellige udgaver, tager sit afsæt i pramdragerne, der tidligere slæbte tonstunge pramme med gods op og ned ad Gudenåen. En af pramdragerne forelsker sig i havets Dronning, og de får en søn sammen, men så kræver havet sin dronning tilbage.

- Efter jeg havde boet i New York i syv år, flyttede jeg tilbage til Danmark for et år siden, og som kunstner kender jeg alt til at være væk hjemmefra og bo på hotel og køre i bus.

- Derfor kan jeg leve mig ind i historien, og jeg kender til det med at længes, når du er langt hjemmefra, forklarer Nanna Øland Fabricius. Hun er gift med kunstneren Eske Kath, og sammen har de sønnen Svend på snart to år 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden