Voice-vinder: Kim Wagner har Danmarks største stemme

Kim Wagner L.O.C

Kim Wagner L.O.C

Foto: Ole Bjørk/BILLED-BLADET
Kim Wagner har vundet finalen i ”Voice – Danmarks største stemme”

Kim Wagner vandt "Voice"-finalen og hans coach L.O.C var klar i spyttet, da han talte om sin elev til hele Danmark på direkte TV.

- Det er den rigtige vinder, lød det fra LOC.

- Nu vil jeg lave en soul-plade, sagde Danmarks "Voice"- Wagner og sang så sin helt egen komposition "The song, oh" for publikum i studiet og for de godt en million seere, som fulgte finalen på TV 2.

Aftenens store taber var Mathias Pachler som var lige ved og næsten. Mathias blev på scenen trøstet af sin coach Lene Nystrøm, som trods nerver og håb om en sejr, tog andenpladsen flot og gav et gruppekram til L.O.C og Wagner.

Aftenens første finalist som blev stemt ud, var Liv Skotte og det var ikke uden skuffelse.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Jeg har lært hvad det vil sige at være kendt, sagde hun fra scenen. Hendes coach Steen Jørgensen var hurtigt hos hende med ordene "so far so good", hvilket fik smilet tilbage hos Liv, som gik fra "Voice" som "en klogere kvinde".

Tredjepladsen gik til Sharin Foos Bjarne, som trods ærgelse, var lykkelig over at kunne fremføre sit kærligheds-nummer, som han havde haft liggende i skuffen siden 2004.

Som de øvrige tre finalister, får Bjarne også udgivet sit nummer, "Lullaby"

Lene Nystrøm håbede, at Mathias ville vågne meget træt op i morgen tidlig efter en sejr. Selvom det "kun" blev til en andenplads, er der nok ikke tvivl om, at Mathias vil være langt fra frisk, når det bliver lyst. Efter finalen bliver der nemlig festet og fejret i TV studiet og senere på aftenen i Nordisk Films studier i Kbh.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden