Vred Michael Rasmussen svarer igen på Vild med dans-rygter

Michael Rasmussen er klar til at danse rumba fredag aften med Mie Moltke. Her ses de i deres flotte og temperamentsfulde argentinske tango.
Michael Rasmussen er klar til at danse rumba fredag aften med Mie Moltke. Her ses de i deres flotte og temperamentsfulde argentinske tango.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Cykelrytteren Michael Rasmussen var noget overrasket, da han læste B.T.s forside om, at han truer med at forlade Vild med dans.

- Jeg har aldrig talt med B.T. om sagen, og du er faktisk den første, jeg taler med om den. Jeg har ikke truet med at forlade Vild med dans, men jeg har udtrykt min frustration over for TV 2, efter at et af stationens kamerahold uanmeldt mødte op under dansetræningen i går for at stille mig spørgsmål til LPS - Lige på og Sport, forklarer Michael Rasmussen til BILLED-BLADET her til formiddag.

Sagen drejer sig om en dopinganklage, som blev omtalt i TV 2s sportsmagasin i går aftes.

- Jeg havde ugen forinden deltaget i LPS, hvor jeg testede nogle mountainbikecykler, og hvor alt var fint, men så bliver jeg konfronteret med denne sag, som jeg på forhånd havde afvist over for journalisten på LPS, men alligevel møder de op i studiet i går, fortæller Michael Rasmussen til BILLED-BLADET.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Jeg er sur på LPS, og det gik mig på, fordi jeg er ansat af TV 2 i denne periode, og jeg kan ikke forstå, at jeg så bliver behandlet på den måde. Derfor ringede jeg til Gitte Madsen (Underholdningschef på TV 2, red.), forklarer Kyllingen.

Han forsikrer dog, at han glæder sig til at svinge Mie Moltke i aftenens rumba.

- Den har været hård at lære, men jeg synes, at jeg har styr på trinene, siger Michael Rasmussen.

Ifølge Gitte Madsen er Vild med dans lykkelige for at have Michael Rasmussen med i programmet, og underholdningschefen på TV 2 kan sagtens forstå, at Kyllingen er vred på B.T.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden