Mandag, 8. februar 2016 — af Casper Nielsen

Weyse er en kærlighedserklæring til folkekomedien

Jens Jacob Tychsen
Jens Jacob Tychsen
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Jens Jacob Tychsen spillede i aftenens episode af TV 2's ”Badehotellet” sig helt ud i komikken. - Edward Weyse er en stor kærlighedserklæring til alt det, de gode gamle skuespillere gjorde.

Hr. Weyse gik igennem et hav af følelser i aftenens udgave af "Badehotellet" på TV 2.

Her fik den koleriske skuespiller i sidste sekund afværget hr. Frighs skilsmisse, og fru Aurlands bekendelse om, hvem der er far til sønnen Severin Charles.

Et følelseshav

Jens Jacob Tychsen, der har rollen som superkrukken, har en fest med at spille Weyse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Forfatteren Stig Thorsboe har fortalt mig, at han ikke kan lade være med at skrive lange monologer til hr. Weyse, fordi det er så sjovt, at han er så stort et følelseshav, der skifter humør og stemning konstant, siger Jens Jacob Tychsen til BILLED-BLADET.

Weyse i knibe

- I denne sæson er han virkelig ude og svømme, og jeg har virkelig måtte pumpe mig op mellem hver optagelse til hans udbrud. Jeg har tit siddet i garderobe med Lars Ranthe og talt om det sprog, de talte dengang. Vi elsker begge to de gamle danske folkekomedier. Men vi blev jo født for sent til, at vi kunne spille med i dem. Så derfor er det dejligt, at vi nu får lov. Hr. Weyse er en stor kærlighedserklæring til alt det, de gamle skuespillere gjorde. Og vi får virkelig lov at gå ud i alle hjørner med rollen. Instruktøren siger gerne ”go for it”, og lader os lege med stoffet, fortæller Tychsen.

Vi griner meget

- Det gør også, at vi griner meget under optagelserne. Men jeg har lavet et væddemål med vores scripter Stine Monty Freddie. Hvis hun kan gætte, hvem af de gamle, danske skuespillere, jeg sender en hilsen til i scenerne, er der points. Det er lykkedes hende at gætte det et par gange, siger Tychsen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden