Fredag, 3. februar 2023 — af Caroline Andersen

X Factor-deltager havde glemt guitaren: Det blev hans redning

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
"X Factor"-deltageren Theodor havde glemt guitaren, men det blev hans redning.
Video: TV 2
Hvad gør man når man kommer i tanke om, at man har glemt guitaren til ens six chair challenge i "X Factor"?

17-årige Theodor Vestergaard havde desværre glemt sin guitar til six chair challenge. Men der var heldigvis en deltager, der kom den unge mand til undsætning. 

Deltageren Kristoffer valgte nemlig at låne sin guitar ud til Theodor Vestergaard - og den lånte guitar gjorde faktisk, at han spillede endnu bedre. 

- Det var så også lidt held i uheld, at jeg glemte min egen guitar, for da jeg så fik Kristoffers mellem hænderne, kunne jeg allerede mærke, at den spillede meget bedre end min egen. Så jeg var bare tilfreds med alt. Det kan man næsten også kun være efter at have hørt dommernes respons, sagde Theodor Vestergaard til BILLED-BLADET. 

Og oplevelse til six chair challenge var også positiv, særligt publikums tilstedeværelse gjorde noget godt for den unge sanger. 

- Jeg nød virkelig min performances til six chair challenge. Jeg spiller altid bedre, når det er foran et publikum. Så da jeg trådte op på scenen, og kunne mærke publikum var til stede, så faldt det hele ligesom bare på plads. Og så handlede det bare om at give dem, dommerne og mig selv en fed oplevelse, uddybede Theodor Vestergaard. 

På trods af den glemt guitar formåede Theodor Vestergaard alligevel at charmere dommerne og få en stol af Simon Kvamm.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden