1. feb. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

X FACTOR: Derfor sagde Oh Land ja til at blive dommer

Oh Land
Foto: Birger Storm
Familien er den primære årsag til, at sangerinden Oh Land er en del af dommerpanelet i dette års udgave af "X Factor".

Meget er, som det plejer i den 12. sæson af ”X Factor”, men der er også blevet plads til en række nye tiltag. Og så er der kommet to nye dommere ved siden af den rutinerede Blachman: Oh Land og Ankerstjerne.

Oh Land har mere tid med familien

For 33-årige Oh Lands vedkommende var det egentlig ikke et job, hun havde forestillet sig, hun skulle have, men familien var en af hovedårsagerne til, at hun alligevel takkede ja.

- Jeg havde ikke tænkt, jeg skulle være dommer, men man ændrer sig i løbet af et liv, og de ønsker og ting man har lyst til, ændrer sig, fortæller Oh Land til BILLED-BLADET og fortsætter:

- På nuværende tidspunkt i mit liv passer det bare rigtig godt at lave det her. Udover jeg synes, det er sjovt, giver det mig mulighed for at være så meget sammen med min familie og søn som muligt. Fordi jeg ikke behøver rejse rundt som en vanvittig i hele verden men kan blive og arbejde i Danmark. Det er et kæmpe argument for, at jeg gerne vil det nu.

Oh Lands søn er musikalsk

Oh Land har sønnen Svend med eksmanden Eske Kath. Selv om sønnen kun er knap tre år, kan hun allerede se, at han har arvet sin mors musikalske talent.

- Han er meget musikalsk. Det er måske heller ikke så mærkeligt. Jeg var på turne i ottende måned, og han er vokset op med musik overalt omkring ham, så det er ikke så underligt, at det er det første sprog, han lærer, smiler ”X Factor”-dommeren.

Få et gensyn med alle de tidligere "X Factor"-dommere i galleriet herunder:

GALLERI: X Factor-dommere gennem tiden

Læs mere om: