Fredag, 8. januar 2021 — af Majken Munk

X Factor-dommerne: Så sjovt har vi det sammen

Thomas Blachman, Oh Land og Martin Jensen fra "X Factor"
Thomas Blachman, Oh Land og Martin Jensen fra "X Factor"
Foto: Søren Jul Lamberth
Der er en god dynamik mellem årets dommertrio i "X Factor". Det er blandt andet hjulpet på vej af Martin Jensens evne til at fortælle vittigheder.

Da første afsnit af "X Factor" løb over skærmen, kunne seerne tydeligt mærke, at årets dommere Thomas Blachman, Oh Land og den nytilkomne Martin Jensen har det godt sammen. 

Det er delvist på grund af Martin Jensens evne til at finde på vittigheder, som de alle sammen kan grine af. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En ny smag

Ifølge Nanna Øland, der er kendt under kunstnernavnet Oh Land, har det gjort en forskel, at dj'en Martin Jensen er blevet en del af dommertrioen. 

- Stemningen har været meget løssluppen. Vi har haft det ret sjovt, synes jeg faktisk. Vi er meget forskellige. De ting, som betyder noget for os i musik, og de ting, vi lægger vægt på, er ikke altid det samme. Og det er måske blevet endnu mere udtalt med Martin, fordi han kommer fra et helt andet sted. Det har været sjovt, at smagen er blevet endnu mere forskellig, siger Oh Land til BILLED-BLADET. 

Fortæller jokes

Den løsslupne stemning kan de to mandlige dommere også nikke genkendende til. Thomas Blachman tilsiger også stemningen til den nyankomne. 

- Han er bare glad, tosset og ikke selvoptaget. Han sidder og finder på "banke banke på"-jokes og dumme vittigheder. Det er på det niveau. Men samtidig skal man ikke tage fejl, for han er utrolig professionel i det, han gør, siger Thomas Blachman. 

Blachman lærer det ikke

For dommerbordets nye mand har det været en fornøjelse at være en del af "X Factor". 

- Jeg synes faktisk, at dynamikken er helt fantastisk. Der er ikke nogen, der føler sig hævet over andre. Alle er meget respektfulde over for hinanden. Jeg synes bare, det er en fed trio at være en del af, siger Martin Jensen. 

Han tager gerne æren for at være det sjove indslag, selv om han har forsøgt at lære det fra sig. 

- Thomas er til gengæld ikke så god til "banke banke på"-jokes. Jeg har prøvet at lære ham det, siger den 29-årige dommer. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden