Fredag, 31. januar 2020 - af Emilie Jepsen

X Factor-John er næsten blind: Sådan kom han til og fra scenen

Oh Lands "X Factor"-deltager John Clausen synger fantastisk, og mon ikke hun er glad for, at hun fik ham med videre i programmet trods dramaet sidste fredag?

Vi så ham første gang i "X Factor", da han snublende hilste på dommerne og bagefter kunne fortælle, at han er næsten blind.

Snubleri blev der dog ikke noget af sidste fredag i "5 Chair Challenge", for 26-årige John Clausen fra Næstved havde en helt klar taktik for at komme til og fra scenen, selv om han kun har fem procents syn.

- Til "5 Chair Challenge" fik jeg lov af produktionen til at tælle, hvor mange skridt jeg skulle gå, før jeg ramte X'et, så jeg ikke kolliderede med mikrofonstativet.

- Jeg glemte så bare at tage højde for, at jeg måske godt kunne gå hen og få en stol, for det syntes jeg ikke, var en selvfølge... Så jeg kom til at gå ind i stolene, fortæller Oh Lands deltager med et grin. 

Foto: Martin Høien

John Clausen videre til bootcamp

Selv om John klarede "5 Chair Challenge" var der dog alligevel drama. For Oh Land valgte til alles forvirring først at give John en stol, for så at give ham den til en anden deltager og så ende med at kalde ham ind igen.

Om John Clausen går hele vejen til liveshowene må seerne vente med at se til fredag den 14. februar.  

Læs interviewet med John Clausen om den medfødte gave, han har fået, som hjælper ham med musikken, og hvilket arbejde han drømmer om at få.

Hør ham også synge Stings "Englishman in New York" i videoen herover: 

Husker du alle vinderne af "X Factor" gennem tiden? Ellers hent hjælp i galleriet herunder:

GALLERI: X Factor-vindere gennem tiden (Foto: Aller Media)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden