27. sep. 2018
Af Annemette Mikkelsen

X FACTOR: Så er vi igang

Ankerstjerne, Oh Land, Sofie Linde og Thomas Blachman. 
Ankerstjerne, Oh Land, Sofie Linde og Thomas Blachman.
Foto: Birger Storm
"X Factor" afholder i disse dage auditions i København, og dommerne har for alvor fået lov til at mærke deres samarbejde i de nye lokaler.

I disse dage ruller "X Factor"-karavanen derudaf på TV 2 – det er nemlig blevet tid til de famøse auditions.

BILLED-BLADET var med da en helt masse håbefulde danskere ville prøve lykken, og se om de var Danmarks næste store sangtalent. DR har sendt 11 sæsoner med det populære talentshow, og nu er det blevet TV 2’s tur til at se, hvordan de vil gribe publikumsmagneten an.

Kan ikke mærke forskel

Sofie Linde er igen at finde som vært i det nye år. Ankerstjerne, som går under det borgerlige navn Lars Ankerstjerne Christensen, og Nanna Øland Fabricius - bedre kendt som Oh Land - er de nye i klassen. Sammen med den rutineret dommer Thomas Blachman udgør de trioen bag dommerbordet. Men at programmet har skiftet kanal, er ikke til at mærke.

- Jeg kan ikke mærke den store forskel. Det er de samme kamerafolk, det samme produktionsselskab og den samme kaffe. Jeg er stadig bare mig, og hvis folk gerne vil se mig, er det ligegyldigt hvilken station jeg er på, lyder det fra Blachman.

God kemi blandt dommerne

Dommerne har i disse dage travlt. I sidste uge blev der afholdt auditions i Odense. I denne uge afholdes de i København og i næste uge skal hele møllen til Aarhus, hvor sangtalenterne deroppe skal testes.

Dommerne har derfor fået lov til at se hinanden an, og det tegner til at blive en fremragende sæson.

- Vi har det oprigtigt virkelig sjovt sammen. Jeg respekterer de to andre, jeg synes de er skide gode, fortæller Nanna med et bredt smil og Ankerstjerne fortsætter:

- Det bare virkelig fedt. Vi kan mærke, at vi kommer fra virkelige forskellige musikalske verdener.

"X Factor" er igen at finde på skærmen i det nye år på TV 2.

Læs mere om: