X Factor-vinder Kristian Kjærlund: Det laver han nu

Kristian Kjærlund. 

Kristian Kjærlund. 

Foto: Thomas Laursen
Kristian Kjærlund blev kåret som vinder og badet i guldkonfetti tilbage i midten af april, da han vandt ”X Factor” 2019.I dag har han travlt med musikkarrieren.

Det var en noget lamslået Kristian Kjærlund, som i midten af april kunne kalde sig for vinder af ”X Factor” 2019. Og der har også været fuld knald på siden finalen.

- Der er sket så meget nyt siden finalen. Jeg blev kastet lige direkte ud i at optræde allerede dagen efter. Jeg var ude at optræde fem gange i løbet af den uge. Og så afsted til Ibiza, fortæller en glad Kristian Kjærlund til BILLED-BLADET, som dog havde svært ved at sætte ord på, hvad den bedste oplevelse siden sejren havde været.

- Det var så vildt at være i studiet. Men også at være ude at optræde, og folk kom for at se mig. Og jeg har åbnet en forlystelse i Fårup Sommerland.

Ikke så meget tid til familien

Kalenderen har dog været så proppet for vinderen af talentshowet, at han knap har lagt vejen forbi Horsens og familien.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Jeg har ikke rigtig haft tid til at se mine venner og familie. Jeg har været hjemme her nogle dage i weekenden, hvor jeg også bare havde brug for at være alene. Bare min far og mig, lyder det.

Som en del af ”X Factor”-præmien kan Kristian Kjærlund også se frem til at skulle optræde på Smukfest til august.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden