X Factor-vinder Kristian Kjærlund: Det laver han nu

Kristian Kjærlund. 

Kristian Kjærlund. 

Foto: Thomas Laursen

Kristian Kjærlund blev kåret som vinder og badet i guldkonfetti tilbage i midten af april, da han vandt ”X Factor” 2019.I dag har han travlt med musikkarrieren.

Tirsdag, 14. maj 2019 - af Annemette Mikkelsen

Det var en noget lamslået Kristian Kjærlund, som i midten af april kunne kalde sig for vinder af ”X Factor” 2019. Og der har også været fuld knald på siden finalen.

- Der er sket så meget nyt siden finalen. Jeg blev kastet lige direkte ud i at optræde allerede dagen efter. Jeg var ude at optræde fem gange i løbet af den uge. Og så afsted til Ibiza, fortæller en glad Kristian Kjærlund til BILLED-BLADET, som dog havde svært ved at sætte ord på, hvad den bedste oplevelse siden sejren havde været.

- Det var så vildt at være i studiet. Men også at være ude at optræde, og folk kom for at se mig. Og jeg har åbnet en forlystelse i Fårup Sommerland.

Ikke så meget tid til familien

Kalenderen har dog været så proppet for vinderen af talentshowet, at han knap har lagt vejen forbi Horsens og familien.

BILLED-BLADETs nyhedsbrevKlik her og meld dig til!

BILLED-BLADETs nyhedsbrev
Klik her og meld dig til!

- Jeg har ikke rigtig haft tid til at se mine venner og familie. Jeg har været hjemme her nogle dage i weekenden, hvor jeg også bare havde brug for at være alene. Bare min far og mig, lyder det.

Som en del af ”X Factor”-præmien kan Kristian Kjærlund også se frem til at skulle optræde på Smukfest til august.