4. sep. 2012
Af af Malan Joensen

Xander Linnet søgte råd hos L.O.C.

Lene Nystrøm, Xander Linnet, Sharin Foo og Liam O'Connor er klar til "Voice - Danmarks største stemme".
Lene Nystrøm, Xander Linnet, Sharin Foo og Liam O'Connor er klar til "Voice - Danmarks største stemme".
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Anne Linnets søn blev beæret over tilbuddet om at være coach i "Voice - Danmarks største stemme"

24-årige Xander Linnet, søn af musikeren Anne Linnet, er både yngste og nyeste ansigt blandt de tre andre coaches i TV-programmet "Voice - Danmarks største stemme".

Selv om Xander Linnet er en succesfuld sanger, komponist, producer og rapper, der udgav debutalbummet "Over skyer under vand" for to år siden, blev han meget beæret over at få tilbuddet om at blive coach i "Voice".

- Jeg tror aldrig, der er nogen på min alder, der er blevet spurgt om sådan noget før. Så det tog jeg som en stor kompliment, og det var noget, jeg overvejede meget. Jeg snakkede med min familie og mine venner, blandt andet Liam (Liam 0'Conner, også kendt som L.O.C., en af de andre coaches i "Voice", red.), og han har jo heldigvis været igennem hele det her cirkus en gang før, så det var virkelig fedt at høre hans tanker omkring det hele, fortæller Xander Linnet.

Og efter at have tænkt sig grundigt om takkede Xander Linnet ja til at være med til at kæmpe mod Liam O'Connor, Sharin Foo og Lene Nystrøm om sangtalenterne i "Voice - Danmarks største stemme".

Du kan se, hvem han vælger blandt deltagerne - og hvem, der vælger Xander som coach - når den nye sæson af TV-programmet løber over skærmen lørdag den 15. september på TV 2.

Læs mere om: