29. sep. 2013
Af af SØNDAG, Aller Media

TV-kok Anne Hjernøe: Ligeglad med udseendet

TV-kokken Anne Hjernøe
TV-kokken Anne Hjernøe
Foto: Niels Henrik Dam
Når TV-kokken Anne Hjernøe går på skærmen, er det uden alt for meget make up. Og så er hun er ligeglad med at gå i supermarkedet i sit nattøj.

Når TV-kokken Anne Hjernøe laver mad på TV - det kan være i hendes madprogram AnneMad eller i Friluftshaven - så er det den naturlige Anne Hjernøe, der møder danskerne.

Der har nemlig aldrig lige været en sminkedame forbi inden.

– Jeg bliver aldrig sminket til TV, altså aldrig, fortæller hun.

Er du et uforfængeligt menneske?

– Det kommer an på, hvad forfængelighed er. Vi er vel allesammen forfængelige i det omfang, at vi gerne vil gøre det bedste ud af det, vi nu engang har. Men det er ikke noget med, at jeg står op om morgenen og synes, jeg skal se ud på en bestemt måde, siger hun og tilføjer:

– Du vil godt kunne møde mig i supermarkedet i natbukser og med morgenhår en gang imellem. For jeg er fløjtende ligeglad. Men som i dag, hvor der kommer en fotograf, synes jeg da, det er dejligt at blive sminket af én, der ved, hvad hun har med at gøre, siger hun.

Det ville være et forkert signal

Og det med at få den helt store omgang sminke i forbindelse med optagelserne til Anne Hjernøes programmer handler ikke kun om, at hun det ikke er hende med alt det make up.

– Jeg synes nu heller ikke, det ville passe til den måde, vi laver tv på, hvis jeg stod og var vildt stylet i programmet, siger hun og fortsætter:

- Eftersom jeg ikke er helt vildt stylet til daglig, ville det være et forkert signal at sende. Jeg er jo meget: What you see, is what you get. Når folk møder mig privat, siger de tit: Jamen, du er fuldstændig ligesom inde i fjernsynet. Og det er jeg jo, siger Anne Hjernøe.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om: