TV-optagelse med Geggo endte i knivslagsmål

Foto: All Over
Linse Kesslers datter afslører i web-TV-show, at hun skar i sig selv som teenager. Senere under optagelserne blev hun indblandet i knivslagsmål hos veninde.

Ekstra Bladet var torsdag igang med sæsonens sidste omgang af 24 timers web-TV-showet ”Paparazzi”, hvor Linse Kesslers datter Geggo blandt andet fortalte om, hvordan hun som 13-14 årige havde en kort, men destruktiv periode, hvor hun skar sig selv i armene. Hun fik tacklet sine problemer, fordi hun åbnede op for sin mor, og efterfølgende dækkede hun sine ar med store tatoveringer på armene.

I de sidste timer af 24 timers-showet tog Geggo sammen med TV-produktionsholdet hen til en af Geggos veninders lejlighed, hvor de alle havde fået lov at overnatte. Men det var venindens roommate åbenbart ikke helt indforstået med, for da hun kom hjem lidt efter tv-holdet og Geggo var ankommet, så endte de to roommates i et dramatisk slagsmål, hvor de kastede med ting efter hinanden.

Forsøgte at mægle

Da knivholderen i køkkenet røg på gulvet og en af pigerne samlede en kniv op, besluttede produktionslederen Sinne Poulsen fra Ekstra Bladets web-TV, at det ikke mere var sikkert for TV-holdet og Geggo at være i lejligheden og hun fik alle sine folk ud af lejligheden.

- Geggo vil helst stoppe dem og er bekymret for, hvad der sker, hvis vi går, men pigerne er helt oppe i det røde felt og ænser ingenting. Det er for farligt at gå imellem dem. Også for vores mandlige kamerafolk. De truer med knive, river og slår og ænser slet ikke os andre. På vej ned af trapperne ringer jeg til politiet. De kommer hurtigt til stedet, fortæller Sinne Poulsen, der sammen med resten af holdet senere blev afhørt af politiet.

Bagefter kørte Geggo og det rystede TV-hold hjem til Linse Kessler og overnattede.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden