TV-vært Anne Kejser: Jeg går mere op i mad

Anne Kejser.

Anne Kejser.

Foto: Lars Horn.
Tidligere ”Vild med dans”-deltager og nuværende ”Big Brother”- vært Anne Kejser vil hellere bruge tid på at købe mad end tøj.

TV-vært Anne Kejser, der for tiden er aktuel i ”Big Brother” på Kanal 5, fortæller i et interview til Politikens tillæg Lørdagsliv, at hun foretrækker at købe madvarer frem for tøj.

- Jeg går mere op i mad. Når det gælder mad, kan jeg surfe rundt på internettet, jeg ved ikke hvor længe. Så sent som i dag har jeg kigget på en webshop, der hedder supermarco.dk, som en italiensk butik i København står bag. Det er en kanon fed butik. Der er også en, der hedder net-ost.dk, der kan jeg sidde og kigge på oste og specialiteter i evigheder. Det vil jeg hellere, end jeg vil kigge på tøj, fortæller Anne Kejser til avisen.

Laver lakridskarameller og hønsekødssuppe

Anne Kejser, 32 år, har en stor passion for madlavning, og da hun bliver spurgt til, om hun har en særlig favoritret, svarer hun:

- Der er mange forskellige. For eksempel købte jeg for nylig en frossen høne, en ordentlig en på tre kilo eller deromkring. Den kogte jeg, og så lavede jeg både hønsekødssuppe, hjemmelavede tarteletter og hønsesalat. Og så kunne jeg også lige stå og lave lidt chili con carne ved siden af, nu jeg var i gang.

Og den tidligere ”Vild med dans”-deltager, der i 2010 sluttede på en 9. plads i dansekonkurrencen, er ikke bange for at give sig i kast med nye retter:

- Nu her om lidt skal jeg lave lakridskarameller, det er ikke noget, man lige laver hver dag. Jeg har prøvet det før, og det er ikke så svært, men jeg er generelt ikke bange for at prøve nyt. Mange er måske bange for bearnaisen eller husblassen, men det tager jeg ikke så tungt. Hvis det går galt, prøver jeg jo bare igen, siger Anne Kejser.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden