Fredag, 23. august 2013 — af af Anne Romanelli, tjekTV.dk, Aller Media

Camilla Ottesen søger rædsler i nyt program

Camilla Ottesen
Camilla Ottesen
Foto: Birger Storm
Camilla Ottesen giver kendte danskere som Anne Sofie Espersen, Silas Holst og Amalie Szigethy en rædselsfuld nat i ny serie.

Tror du på det åndelige, eller hører du mere til den skeptiske slags? I det danske kendismiljø eksisterer begge typer, og du kan møde nogle af dem i den nye reportageserie 'Rædslernes nat', der har premiere på TV3 Puls den 8. september.

Her tager Camilla Ottesen i hvert program to kendte danskere med til et af Danmarks mest hjemsøgte steder for at udfordre deres tro eller mangel på samme. Deltagerne er 'parret' således, at den ene tror, mens den anden nægter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De to deltagere skal herefter tilbringe en hel nat alene på det hjemsøgte sted og sammen udforske dets energier i mørket. De får til formålet tre missioner tilrettelagt af det verdenskendte medie Marion Dampier-Jeans.

Åbensindede og skeptiske deltagere

Skuespilleren Anne Sofie Espersen, danseren Silas Holst og realitystjernen Amalie Szigethy er blandt de åbensindede deltagere, der er spændte på, om de kan få bekræftet deres fornemmelse for det åndelige.

Sangerinden Marie Carmen Koppel, realitystjernen Susan K og skuespilleren Therese Glahn er nogle af de skeptiske medvirkende, der ikke så nemt lader sig rokke og sætter både ånder og Marion Dampier-Jeans på en hård opgave.

Når alle har sundet sig lidt oven på den dystre nat, mødes de igen med Marion Dampier-Jeans efter to uger. Med sig har sidstnævnte en besked fra det hinsides, der ifølge TV3 Puls 'kan få enhver til at vakle i troen'.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden