26. aug. 2018
Af af Juliane Olsen

20-ÅRS JUBILÆUM: Dan og Sonny vender tilbage i Robinson Ekspeditionen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/robinson2018.jpg
Foto: Lars H. Laursen og TV 3
I forbindelse med 20-års jubilæet på “Robinson Ekspeditionen” får seerne nu et gensyn med Dan "The Man" Marstrand og Sonny Rønne Pedersen. Mandag aften ruller det første afsnit over skærmen på TV3.

Det går ikke stille for sig, når 20-års jubilæumsudgaven af “Robinson Ekspeditionen” får premiere mandag den 27. august.

Vært Jakob Kjeldbjerg står klar til at guide deltagere såvel som seere godt igennem. Og dette år er anledningen af jubilæet også en ekstra overraskelse.

Seerne kan nemlig glæde sig til et gensyn med de tidligere vindere Dan Marstrand og Sonny Rønne Pedersen.

De to Robinson-vindere har nemlig fået til opgave at fordele deltagerne på to hold, der henholdsvis består af skurke og helte.

Overvældende at være med i Robinson

Det blev præsenteret på et pressemøde torsdag, hvor de to fik lejlighed til at tænke tilbage på deres egen deltagelse.

- Det var meget overvældende at være med, for vi vidste jo slet ikke, hvad vi gik ind til, siger Dan Marstrand til BILLED-BLADET.

Han har i dag rundet de 70 år og nyder pensionisttilværelsen, blandt andet med de to døtre, som han har fra sit forhold med Nada Bang, som han mødte i Robinson-sammenhæng i 2001.

Grafisk designer Sonny Rønne Pedersen var en kontroversiel figur, da han debuterede i Robinson Ekspeditionen i 2000.

Her endte han som vinder og vendte også tilbage til programmet i 2002 - nu får han endnu en mulighed for at sætte sit præg på det berømte program.

Se billeder og læs mere om, hvordan det går de to tidligere vindere af Robinson Ekspeditionen i næste uges BILLED-BLADET.

Læs mere om: