Allan Nielsens udfordring - har svært ved at slå fra sig

– Nu får jeg endelig bygget overkroppen op, siger Allan Nielsen om sin nye sportsgren.
– Nu får jeg endelig bygget overkroppen op, siger Allan Nielsen om sin nye sportsgren.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Eks-fodboldspilleren skal snart i bokseringen mod en ukendt dansker.

Mandag, 30. januar 2012 - af Lisbeth Grube

Den 40-årige tidligere professionelle fodboldspiller, nygift med springrytteren Tina Lund, trækker i boksehandskerne i det nye TV3-program "Tæsk en kendt". Her går fire kendisser i ringen og lader sig udfordre af helt almindelige danskere. Hele 500 danskere havde meldt sig til at uddele øretæver, og fire er nu håndplukkede til at blive kampklare til et kæmpe boksebrag i Falconer Salen den 18. februar.

Allan Nielsen er ikke bange for at få tæsk. Han har større skrupler ved selv at uddele slag.

- Jeg er overhovedet ikke vant til at slå fra mig, men jeg må have en rimelig god højrehånd, for min sidste sparringspartner brækkede et par ribben. Det var meget grænseoverskridende for mig, erkender boksedebutanten.

Støtte fra pigerne

Han har aldrig bokset før, men han er allerede blevet bidt af sporten:

- Jeg har virkelig savnet at få det kick, jeg fik, da jeg spillede fodbold. Når man træner ekstremt hårdt og presser sin krop til det yderste for at se, hvad den kan præstere, bliver man glad. Boksetræning er ekstremt hårdt, og jeg har ondt i hele kroppen, men jeg får overskud af det, forklarer Allan, som har tænkt sig at fortsætte med boksetræningen efter kampen.

Giv BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Giv BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

- Tina er godt tilfreds, og mine døtre bakker mig op. Jeg må sørge for at slå først, som de siger, puster Allan Nielsen og blotter sin nydelige sixpack, som er på overarbejde i disse uger.