Mandag, 5. oktober 2020 - af af Stine Ramlyng og Jacob Heinel Jensen

Anders Lund Madsen snart far til syv: Det er livets mirakel

Anders Lund Madsen
Anders Lund Madsen
Foto: Anton Unger
Anders Lund Madsen kan snart kalde sig far til syv. Og det er noget den 56-årige radio- og tv-vært glæder sig til.

Mandag efter mandag kan man se ham i rollen som vismand i TV3's gameshow "Fangerne på fortet". I den nye "Far til fire"-film spiller han rollen som familieterapeut.

Privat er det dog rollen som far, der fylder mest. Den 56-årige journalist og entertainer Anders Lund Madsen bliver nemlig snart far til syv, når hans hustru, Karin Prehst Lund, 39, nedkommer med parrets fjerde barn til november.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Anders Lund Madsen fristet af tallet 12

- Det begynder at have en vis rutine over sig. Men det er fantastisk. Livets mirakel, sagde Anders Lund Madsen til premieren på den nye "Far til fire og vikingerne"-film.

- Syv er et godt tal. Der er noget bibelsk over det. Men så begynder man jo at blive fristet af tallet 12! Og det har jeg simplehten ikke mod på. Men jeg ville sagtens kunne finde på at få en otter. Men altså - jeg har ikke behov for det.

Anders Lund Madsen, hustruen Karin, og deres tre børn Modig, 8, Stærk, 6 og lille Fri, 3.
Foto: Mikael Rieck

- Alle er velkomne, men jeg er ikke ved at bygge en hær op. Selv om man jo efterhånden kunne tro det, sagde Anders Lund Madsen finurligt inden han forsvandt ind i biografmørket med tre af sine indtil videre seks børn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden