10. jan. 2014
Af John Lautrup

Brian Laudrups datter skal dyste i Masterchef

Rasmine Laudrup.
Rasmine Laudrup.
Foto: Lars Laursen
Brian Laudrups datter Rasmine er blandt de mange nye ansigter, der skal kokkerere i en ny sæson af Masterchef på TV3.

Hendes far er megakendt, og nu tager Rasmine Laudrup selv sit første hop ind i kendis-verdenen, når hun deltager i den femte sæson af Masterchef på TV3.

Brian Laudrups datter er én blandt 42 nye ansigter, der skal vise deres kunnen i et køkken og dyste om den endelige sejr i Masterchef.

Det skriver TV3 i en pressemeddelelse.

Mange spændende råvarer

Som altid venter der deltagerne et væld af gastronomiske benspænd, og ingen af dem har før prøvet kræfter med de udfordringer, som dommerpanelet udsætter dem for.

Blandt de øvrige deltagere er blandt andre skuespillerne Anne Sofie Espersen og Marie Louise Wille, politikerne Karen Ellemann og Morten Helveg Petersen, TV-værterne Signe Lindkvist og Jacob Riising og skuespillerne Lars Bom og Karl Bille.

De skal slås med råvarer, der kommer til at spænde over alt fra en sprællevende grisefold over strudseæg, stinkende frugter, hele kæmpefisk, ænder, østers og kaniner til levende hummer. Deltagerne skal i røg og damp mestre både det sure, det søde og det salte.

Nyt ansigt blandt dommerne

De kendte kokkeaspiranter kommer på en gastronomisk verdensrejse over blandt andet Rusland, Japan, Thailand, Vietnam, Frankrig og Italien – og tager en Tour de Danmark med masser af både traditionelle og helt nyfortolkede danske retter.

Dommerpanelet består i år af den erfarne Masterchef-dommer Thomas Castberg, ligesom der vil være gensyn med Jakob Mielcke, som dermed oplever sin anden sæson. Trioens nye dommer er David Johansen. Som køkkenchef på Restaurant Kokkeriet er han indehaver af en Michelin-stjerne og har et bankende hjerte for klassisk dansk mad i helt egne fortolkninger.

Læs mere om: