4. mar. 2014
Af Lisbeth Grube

Camilla Høeg Gade nyder at være boligvært

Camilla Høeg Gade.
Camilla Høeg Gade.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den nye vært på ”Hjælp – mit hus skal sælges” er vild med at indrette.

- Jeg har en kæmpe passion for at indrette, og jeg har efterhånden sat en del huse i stand selv. Det er ret vildt, hvor meget man kan gøre for få midler, siger indretningseksperten Camilla Høeg Gade, der er ny vært på TV3-programmet ”Hjælp – mit hus skal sælges”.

Camilla er mor til to børn, som hun har med eksmanden Peter Gade, og er til daglig konstitueret redaktionschef på Boligmagasinet. Den nye rolle som TV-vært elsker hun.

- Vi har haft det virkelig sjovt med at lave programmerne, og familierne, vi har mødt, har været så glade, fortæller hun.

I ”Hjælp - mit hus skal sælges” møder Camilla Høeg Gade sammen med designeren og tømreren Ulrik Foss seks forskellige familier, som kæmper med at få solgt deres hus. Hver eneste familie har elsket sit hjem og kan ikke forstå, at ingen vil købe deres bolig.

Derfor kommer et kritisk køberpanel til åbent hus og fortæller - råt for usødet - hvorfor de ikke vil købe huset. Og så har Camilla og Ulrik og familiens hjælpere to dage til at forvandle huset, inden køberpanelet vender tilbage med deres endelige dom.

Målet er at gøre huset mere salgbart, så familien kan komme tættere på et salg.

Se ”Hjælp – mit hus skal sælges” hver tirsdag kl. 21 på TV3.

Læs mere om: