Camilla Martin har fået nyt job hos konkurrenten

Camilla Martin

Camilla Martin

Foto: Martin Høien
Camilla Martin stopper på TV3 Sport og Viaplay efter 14 års ansættelse.

Camilla Martin er kendt for sin flotte badmintonkarriere, men i dag er hun også kendt som en dygtig sportsvært hos TV3 Sport og Viaplay.

Efter 14 år stopper det dog, for den 47-årige tv-profil, der flere gange har været nomineret til BILLED-BLADETs årlige TV-GULD, har fået nyt job.

Skifter til TV 2

Det oplyser Nent Group i en pressemeddelelse.

"Jeg har haft 14 fantastiske år på TV3 Sport med dejlige kolleger. Jeg skylder dem hele min TV-opdragelse og måde at gå til TV-mediet på. Jeg tager masser af gode minder med mig fra huset, og fra alle de rettigheder jeg har været med til at dække," lyder det fra Camilla Martin.

I pressemeddelelsen fremgår det også, hvad Camilla Martin skal fremover, for hun stopper ikke som sportsvært. Fremover kan man nemlig se hende på TV 2.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til et nyt sports-tv-kapitel på TV 2 og til at møde alle mine nye kollegaer. Sport er en kæmpestor del af mit liv, og jeg ser frem til at få lov til at arbejde videre med sportsverden hos TV 2. Og så glæder jeg mig til at skulle holde styr på både Carsten Werge og Jim Laugesen, siger Camilla Martin med et smil til TV 2.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Sportsværten begynder i sit nye job til september.

Hos TV3 Sport og Viaplay begynder man nu arbejdet med at finde ud af, hvem der i fremtiden skal løse Camilla Martins opgaver.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden