4. jan. 2016
Af Juliane Olsen

Camilla Ottesen afslører hemmeligheden bag sit ægteskab

Camilla Ottesen og Anders Hedme
Camilla Ottesen fejrede den 21. december 2015, at det var tolvt et halvt år siden, hun blev gift med Anders Hedme.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
TV-værten Camilla Ottesen kunne i december fejre kobberbryllup, og hemmeligheden bag et godt ægteskab er ifølge hende, at man passer på hinanden.

Den 43-årige TV-vært Camilla Ottesen kunne den 21. december 2015 fejre, at det var 12 et halvt år siden, hun gav sit ja til Anders Hedme. Dagen blev markeret med endnu et bryllup, for Camilla Ottesen havde valgt at blive viet igen denne gang med Københavns børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev som giftefoged. - De tolv år er gået godt, fordi vi passer på hinanden og er gode ved hinanden, siger Camilla Ottesen til BILLED-BLADET. VIDEO: Camilla Ottesen og datteren dyster i "Masterchef"

Datteren var brudepige

Søndag aften havde hun taget sin mand under armen i anledningen af premieren på Quentin Tarantinos nye westernfilm ”The hateful eight”. Camilla Ottesen syntes, det var sjovt at fejre kobberbrylluppet, fordi børnene denne gang fik lov at være med, og datteren Viola fik æren af at være brudepige. Nu glæder hun sig til et 2016, der står på ferier og samvær med familien og forhåbentligt en masse gode oplevelser.

Læs mere om: