Camilla Ottesen udfordrer Adam Duvå

Adam Duvå Hall, Camilla Ottesen og Robert Hansen

Adam Duvå Hall, Camilla Ottesen og Robert Hansen

Foto: TV3
Camilla Ottesen og kollegaen Adam Duvå Hall slår sig løs som legebørn.

De har boet sammen, de arbejder sammen - og nu tørner de sammen. TV-værterne Camilla Ottesen og Adam Duvå Hall smider alle parader, når de i aften møder hinanden i en særudgave af gameshowet "Det perfekte minut" som optakt til årets "BrystGalla" på TV3.

Kollegerne og bedstevennerne skal dyste i sære discipliner, og de skåner ikke sig selv, når de stabler pizzabakker eller flytter kiks fra panden til munden i kampen om en halv million til Kræftens Bekæmpelse.

- Camilla er rigtig god og lægger en form for pres, der virkelig kan hyle mig ud af den. Når hun bliver hurtigere færdig end mig, begynder hun at fløjte på den mest irriterende måde, siger Adam om sin konkurrent.

Pizza og dåseøl
- Vi er begge store legebørn, for ellers ville vi ikke synes, det var sjovt. Jeg er virkelig et konkurrencemenneske, og jeg går så meget op i at vinde, at det er helt åndssvagt, tilstår Camilla, som ikke kan skjule sin glæde, når hun vinder en disciplin foran sin kollega, som hun har kendt i mere end 10 år.

- Vi har boet samme sted, for jeg har været Camillas overbo, forklarer Adam.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Men det føltes som om, at du boede nede hos mig, så meget som du larmede. Dengang boede du i en ungkarlehybel, og der var pizzabakker og dåseøl overalt, husker Camilla, der har arbejdet sammen med Adam i flere omgange, bl.a. til Dansk Melodi Grand Prix.

Hylede og skreg
Nu er vennerne så igen på samme TV-station, efter Adam er skiftet fra DR til TV3 for at lave reality-programmet "Fristet".

- Jeg er rigtig glad - ikke mindst på grund af Camilla, som var den første, jeg ringede til, da jeg skiftede job. Hun hylede og skreg: Det er løgn! Så sad vi straks og lagde alle mulige skumle planer for, hvordan vi skulle have det sjovt igen, fortæller Adam, inden han giver Camilla fuld kamp til stregen i den gode sags tjeneste.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden