Lørdag, 6. februar 2016 — af Juliane Olsen

Caroline Fleming mødte stilikon på Den Franske Ambassade

Caroline Fleming.
Caroline Fleming.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
TV-værten Caroline Fleming var mødt op, da den franske model Caroline de Maigret var inviteret ind på Den Franske Ambassade.
Den 40-årige TV-vært Caroline Fleming var i særdeles godt selskab, da hun fredag aften under modeugen i København var mødt op på Den Franske Ambassade.

Årets TV-GULD: Stem på dine TV-favoritter her!

Her var den franske model og stilikon, Caroline de Maigret, indbudt for at gøre reklame for sin bog ”How to Be Parasian Whereever you are”. Caroline Fleming var i selskab med modemagasinet ELLEs chefredaktør Cecilie Christiansen, da hun ankom, og hun hilste desuden pænt på den franske ambassadør, François Zimeray. LÆS MERE: Kæmpefesten hos Caroline Fleming: Kronprinsesse Mary, prins Joachim og prinsesse Marie er ankommet

Caroline Fleming hygger sig med Uffe Buchard

- Der har været masser af indtryk under modeugen, og jeg slutter den i aften med Uffe Buchard, som også er god til at nyde livet, siger Caroline Fleming til BILLED-BLADET. TV-værten understregede desuden, at hendes venskab med kreativ direktør Uffe Buchard er meget alsidigt. - Vi kan hygge os med tolv kilo bland-selv slik eller fredag aften på den røde løber ligesom her, fortalte Caroline Fleming. Copenhagen Fashion Week sluttede fredag den 5. februar.
Modellen Caroline de Maigrt og den franske ambassadør i Danmark, François Zimeray.
Modellen Caroline de Maigrt og den franske ambassadør i Danmark, François Zimeray.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden