13. dec. 2022
Af Stine Ramlyng

Casper Christensen og Sofie Linde tørner sammen i nyt program

Casper Christensen
Casper Christensen og Sofie Linde hænger ud i 24 timer i Viaplay-programmet "All Exclusive".
Foto: Viaplay Group
Casper Christensen og Sofie Linde er begge nogle af dansk tv's største underholdningspersonligheder, men de repræsenterer hver sin generation. Og det fik de to tv-kendisser at føle, da de tilbragte 24 timer sammen i en luksusvilla i Portugal.

- Jeg fik en SMS fra Casper, hvor han spurgte, om jeg ville med til Portugal sammen med Mikael Bertelsen og ham. Vi skulle bare snakke. Uden så meget tøven takkede jeg ja. Det lokkede på alle tænkelige måder. Fordi jeg kender ikke Casper, siger X Factor-vært Sofie Linde.

- Jeg har kun mødt ham én gang. På trods af det, har jeg trådt i mange af de samme samme fodspor, som ham i starten af min karriere – og set udefra er jeg rundet af den samme institution som ham. Samtidig var jeg ikke et sekund i tvivl om, at vi ville være milevidt forskellige. Det lokkede. Og afsted kom jeg, siger Sofie Linde om rejsen til Portugal, som er en del af programmet "All Exclusive", der vises på Viaplay fra 14. december.

Casper Christensen inviterede Sofie Linde til Portugal for at få en snak om at være en del af underholdningsbranchen på godt og ondt. Selv havde han forventet, at han kunne agere en slags mentor for hende. Men sådan gik det ikke. Slet ikke.

Sofie Linde og Casper Christensen i Portugal
Sofie Linde og Casper Christensen i Portugal
Foto: Viaplay Group

De to tv-personligheder tørner nemlig flere gange sammen i diskussioner om alt fra køndsidentitet(er) til det at lægge billeder af deres børn ud på de sociale medier.

Mikael Bertelsen forsøger at mane til ro fra sidelinjen, når bølgerne går højest.

Sofie Linde: Det var ikke ubehageligt

- Hele oplevelsen var syret, grænseoverskridende, sjov, alvorstung, hyggeligt og akavet - men ikke ubehagelig. Vi er meget forskellige. Og meget ens på samme tid. Det er svært at beskrive, hvad der helt konkret skete, fortæller Sofie Linde.

Alle gæsterne i "All Exclusive" er håndplukket af Casper Christensen, og samtalerne kredser om livets store spørgsmål og udfordringer, som han genkender fra sit eget liv. Emner som tro, misbrug, venskab, berømmelse, grådighed, ambitioner, succes, svigt, forældreskab.

Ambitionen er, at seerne får ikke bare et nyt blik på de A-liste kendte fra ind og udland som medvirker i programmerne, men også på Casper Christensen selv - stærkt hjulpet af Mikael Bertelsen, der er sparringspartner og interview-coach for Casper.

"All Exclusive" kan ses på Viaplay.

Læs mere om: