Cecilie Schmeichel: Jeg er det sorte får i familien

Cecilie Schmeichel.

Cecilie Schmeichel.

Foto: Martin Høien
Det har ikke altid været nemt for influenceren Cecilie Schmeichel at være født ind i en fodboldfamilie som datter af Peter Schmeichel. Det fortæller hun om i TV3’s ”Til middag hos”.

30-årige Cecilie Schmeichel er datter af den legendariske landsholdsmålmand Peter Schmeichel og er søster til fodboldstjernen Kasper Schmeichel.

Hun er født ind i en berømt fodboldfamilie, men det har ikke altid været nemt for hende at vokse op med efternavnet Schmeichel.

- Jeg har altid betragtet mig selv som det sorte får i familien. Det mener jeg ikke med at være negativ, men min familie bliver lidt ked af det, når jeg siger det, for det er ikke sådan, de føler det, fortæller Cecilie Schmeichel til sine tre gæster i TV3-programmet ”Til middag hos”, Pusle Helmuth, Frederik Nonnemann og Jesper Nielsen. 

Bor i Herlev

Cecilie Schmeichel bor i Herlev med ægtemanden Joakim og børnene Noah, 5, og Sofie, 2, og adressen i den københavnske forstad har vakt undren hos mange.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Noget af det sværeste er, at der er mange, som dømmer mig på forhånd. Da vi flyttede til Herlev, var der en, som tog fat i mig og sagde, ”hvad laver du i Herlev, er du ikke Peter Schmeichels datter? Du burde da bo på Strandvejen”, siger hun i ”Til middag hos” og tilføjer:

- Så sagde jeg, at det har jeg ikke råd til, men hun sagde, ”det betaler din far da bare”. Det er sindssygt, men jeg møder det tit.

Vil bryde normen

Cecilie Schmeichel, som både er influencer, blogger og foredragsholder, sagde ja til at medvirke i TV3-programmet, fordi hun gerne vil gøre op med fordommene.

- Der er mange, som ikke kunne forstå, at jeg var Peter Schmeichels datter, for han var jo sportsmand, og jeg var tyk, fortæller hun til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Jeg vil gerne bryde normen om, at kendte menneskers børn skal se ud på en bestemt måde og passe ind i en bestemt kasse. 

"Til middag hos" kan ses på TV3 og Viaplay.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden