16. nov. 2015
Af Liz Rørsig

Claudia Rex overrasket på sin fødselsdag

Claudia Rex blev overrasket af kæresten og veninderne på sin fødselsdag
Claudia Rex blev overrasket af kæresten og veninderne på sin fødselsdag.
Foto: Privat
Claudia Rex blev fejret med morgenmad og fødselsdagsgaver af kæresten Kasper Svenstrup, som havde en stor overraskelse i ærmet.

Claudia Rex fik en dejlig start på sin 29 års fødselsdag. Hun blev vækket af kæresten Kasper Svenstrup, der er en del af duoen Svenstrup & Vendelboe, med fødselsdagssang og gaver. Parret havde dagen før fejret Claudia hos hendes forældre på gården i Nordsjælland og overnattet der. - Kasper havde været meget hemmelighedsfuld og havde sagt, at vi skulle stå tidligt op næste dag for at spise brunch ude i byen. Vores hund, Mulle, skulle lige afleveres hjemme først, og da jeg trådte indenfor, ventede en masse af mine veninder i huset. Jeg fik et kæmpe chok og begyndte at tude af glæde bagefter, fortæller Claudia til BILLED-BLADET. - Louise Liisberg, der også er min stylist, havde bagt muffins og pyntet så fint. Hun havde været gang i flere timer. Bagefter spiste vi og hyggede os hele formiddagen, tilføjer Claudia. LÆS MERE: Claudia Rex: Derfor stopper jeg med dansen

Dejlige gaver til Claudia Rex

Hun fik masser af gode gaver, som hun blev meget glad for. - Af min søde kæreste fik jeg et par fede B&O-høretelefoner, og et bowle-akvarium, som jeg havde sagt, at det var lige noget, jeg længe havde ønsket mig. Mine veninder var fælles om at give mig et par super flotte stiletter fra Mulberry. Senere på dagen er der planlagt familiemiddag i parrets hus i Måløv. - Det er første gang, at Kaspers familie møder mine forældre, så det er den helt store dag. Jeg glæder mig, jubler den glade fødselar.

Læs mere om: