Mandag, 19. oktober 2020 — af Stine Ramlyng

Derfor er Robinson-vindere tilbage på skærmen

Foto: Nordic Entertainment Group
I en ny programserie gæster "Robinson Ekspeditionen"-vindere vært Jakob Kjeldbjerg og taler om de mange ikoniske Robinson-øjeblikke, og om hvordan det har været at vinde det legendariske overlevelsesprogram.

Masser af gensyn, legendariske klip og anekdoter. Det lover Robinson-vært Jakob Kjeldbjerg seerne i en helt ny programserie "Robinson Ekspeditionen - Planken ud", som kan ses på Viaplay. 

I første program gæster tre af ekspeditionens vindere fra 2000, 20001 og 2002, Sonny Peteresen, Malene Hasselblad og Henrik Ørum, ekspeditionsleder Jakob Kjeldbjerg i regnskoven. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Robinson har været en gevinst

Alle tre vindere er enige om, at de ikke ville have været oplevelserne i "Robinson" foruden. Særlig Henrik Ørum fortæller, hvor mange døre, programmet har åbnet for ham.

Sonny, Henrik, Malene og Jakob Kjeldberg
Foto: Nordic Entertainment Group

- Jeg har fået mange gode muligheder derefter. Folk har været venlige at invitere mig med til maraton i tre kilometers højde, Arctic Circle Race 25, verdens hårdeste langrendsløb.

- Og jeg fik lov at være med i 25 afsnit af "Efterlyst" med "Ørums hjørne" af forbrydelse og straf. Ikke fordi jeg synes, jeg var fantastisk god, men jeg var med, og jeg havde mit eget hjørne. Jeg synes jeg har fået rigtig meget godt ud af det, siger Henrik Ørum til vært Jakob Kjeldbjerg.

Også Malene Hasselblad og Sonny Pedersen er glade for deres deltagelse i overlevelsesprogrammet.

I programmet løfter Sonny også sløret for, hvad der har været det hårdeste ved at være med.

- Ventedagene mellem konkurrencerne, det er et helvede. Det går bare for langsomt, fastslår han og bliver bakket op af Malene Hasselblad.

- Ja, specielt hvis man er den type, der bare ikke gider ligge på stranden og glo. Når man ser det i fjernsynet tænker man netop, at der sker noget hele tiden, men der går lang tid, to dage, hvor man bare sidder og venter på, at man skal til Øråd eller konkurrence, fortæller hun. 

20 programmer med gamle gensyn

I ”Robinson Ekspeditionen – Planken ud” er der både gensyn med den allerførste sæson i 1998, hvor deltagerne ikke anede, hvad de gik ind til – over til de vilde år i midten af 00’erne, hvor ekspeditionen bød på et paradiso-indtog, nøgenløb, slåskampe og en morder – og til de seneste år, hvor ekspeditionen er vendt tilbage til rødderne og handler om overlevelse og relationer.

 ”Robinson Ekspeditionen – Planken ud” er et tilbageblik, der vækker minder og masser af følelser i gæsterne, som for manges vedkommende genser deres Robinsontid for første gang i flere år, lover Viaplay-programmet, der forløber over 20 programmer og kan ses fra 19. oktober. 

GALLERI: Robinson Ekspeditionen 2019 deltagerne

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden