Tirsdag, 7. marts 2023 — af Majken Munk

Du skal måske vente på nye afsnit af Luksusfælden: Ekspert Mette Djernis forklarer hvorfor

Mette Djernis
Mette Djernis
Foto: Lars E Andreasen/Viaplay Group
I den nye omgang af ”Luksusfælden” er der lidt færre afsnit, men der er der en forklaring på, fortæller ekspert Mette Djernis.

”Luksusfælden” er i gang med sin 30. sæson, og normalt er seerne vant til en lang række afsnit. Denne gang har der kun været fem.

Seerne kan muligvis også ende med at vente lidt længere tid end vanligt på nye afsnit.

Arbejdet med at optage en ny sæson af TV 3-hittet er i gang, men produktionen bag er udfordret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi er i gang med at optage fem nye afsnit til nogle nye sæsoner, men Viaplay skal spare, derfor er vi gået lidt ned i tempo, fortæller Mette Djernis, da BILLED-BLADET møder hende til TVPRISEN.

- Vi har optaget frem til slutningen af 2022. Nu er vi i gang med at optage nogle afsnit, som først bliver sendt i 2024, tilføjer eksperten.

Det er holdet bag naturligvis triste over, og det samme er de nye medvirkende, som bare glæder sig til at fortælle om de store ændringer, der er sket i deres liv.

Alligevel er de ved godt mod.

- Det er svært for deltagerne, når du optager nu, for de vil jo rigtig gerne fortælle om, hvad der sker for dem i resten af deres liv, men sådan er livet jo, fortæller hun og fortsætter:

- Det er en svær tid i branchen. Sådan er det alle steder. Det er klart intentionen, at vi kommer op i fuld kadence igen i løbet af 2024.

”Luksusfælden” søger for tiden også deltagere til nye programmer.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden